Dato for seneste ændring: December 14, 2022

Denne fortrolighedspolitik bruges til at informere brugere af https://casinohex.dk/ (herefter benævnt “Hjemmeside“, “Vi“, “CasinoHexDK“) vedrørende Hjemmesidens politikker med indsamling, brug og videregivelse af personoplysninger. De personlige data, som vi indsamler, bruges til at levere og forbedre hjemmesidens indhold. Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger med nogen tredjepart, undtagen som beskrevet i denne privatlivspolitik.

Der skal henvises til denne fortrolighedspolitik sammen med CasinoHexDK’s vilkår og betingelser og ethvert andet relevant dokument, som der henvises til fra tid til anden på hjemmesiden.

1. Definitioner

  • PERSONDATA betyder data om en levende person, som kan identificeres ud fra disse data (eller ud fra disse og andre oplysninger, som vi enten er i vores besiddelse eller sandsynligvis vil komme i vores besiddelse).
  • BRUGERDATA er data indsamlet automatisk enten genereret ved brug af Hjemmesiden (f.eks. varigheden af et sidebesøg).
  • COOKIES er små filer, der gemt på din enhed (computer eller mobilenhed).
  • DATAKONTROLLER er en fysisk eller juridisk person, der (enten alene eller i fællesskab eller i fællesskab med andre personer) bestemmer de formål, hvortil og den måde, hvorpå personoplysninger behandles eller skal behandles. I forbindelse med denne fortrolighedspolitik er CasinoHexDK dataansvarlig for dine data.
  • DATABEHANDLERE (ELLER SERVICEYDELSER) betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af den dataansvarlige. Vi kan bruge tjenester fra forskellige tjenesteudbydere for at behandle dine data mere effektivt.
  • BRUGEREN er den person, der bruger vores CasinoHexDK. Brugeren svarer til den registrerede, som er genstand for personoplysningerne.
  • Denne fortrolighedspolitik indeholder vigtige oplysninger om indsamling, behandling, opbevaring og opbevaring af personoplysninger.

    Ved at læse denne fortrolighedspolitik får du en bedre forståelse af følgende:

    5. Retsgrundlaget for indsamling af data

    Vi kan behandle dine personoplysninger i henhold til følgende retsgrundlag:

    (a) med dit samtykke. Behandlingen er baseret på dit samtykke. Når Vi baserer os på dit samtykke, har du ret til at trække det tilbage når som helst på den måde, der er angivet på det tidspunkt, hvor vi indsamler dine oplysninger, eller ved at kontakte os på //emailadresse;

    (b) af hensyn til vores (eller andres) legitime interesser, medmindre disse interesser tilsidesættes af dine interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, som kræver beskyttelse af personoplysninger, og

    (c) for at overholde juridiske forpligtelser.

    6. Anvendelse af data:

    Vi bruger de indsamlede data til de forskellige formål:

    1. At overholde lovmæssige forpligtelser (hvis der er nogen);
    2. At indsamle oplysninger om brugernes handlinger på webstedet og for at forbedre kvaliteten af webstedet og dets indhold;
    3. Til at opdage, forebygge og løse tekniske problemer;
    4. At indsamle analyser eller værdifulde oplysninger med henblik på at forbedre webstedet;
    5. At overvåge brugen af webstedet;
    6. At give ajourførte og nyttige oplysninger om spil og spiludbydere;
    7. At yde kundesupport;
    8. Af andre grunde, i det omfang det er tilladt i henhold til loven.

    7. Opbevaring af data

    Vi opbevarer kun dine Personoplysninger så længe som nødvendigt til de formål, der er angivet i denne Fortrolighedspolitik. Vi opbevarer og bruger dine Personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (f.eks. hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker eller rapporteringskrav.

    Vi vil også opbevare Brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares generelt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller forbedre hjemmesidens funktionalitet, eller når vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder. Hvis personoplysningerne ikke længere er nødvendige til de formål, der er angivet i denne fortrolighedspolitik, sletter eller anonymiserer vi dem sikkert.

    8.Videregivelse og overførsel af data

    Vi sælger eller videregiver ikke personlige data til tredjepart, bortset fra følgende.

    Vi deler, når det kræves ved lov eller for at reagere på en retssag; for at beskytte vores kunder; for at beskytte liv; og for at opretholde sikkerheden. Vi har også ret til at videregive dine oplysninger til finansielle og/eller juridiske rådgivere; til vores forretningspartnere, underleverandører og andre organisationer, der leverer tjenester til os og vores brugere. Dine personlige oplysninger kan kun videregives med henblik på at levere tjenester fra en tredjepart til os eller i forbindelse med webstedet eller dine besøg på hjemmesiden. Tredjeparter, som Vi videregiver Personoplysninger til, er underlagt gældende lovgivning og må ikke bruge Personoplysninger til sekundære formål.

    Dine oplysninger, herunder Personoplysninger, kan blive overført til – og opbevaret på – computere uden for dit land, hvor databeskyttelseslovgivningen kan afvige fra lovgivningen i din jurisdiktion.

    Dit samtykke til denne privatlivspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer dit samtykke til denne overførsel.

    Vi vil tage alle de skridt, der med rimelighed er nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik, og ingen overførsel af dine personlige data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder sikkerheden af dine data og andre personlige oplysninger

    9.Den registreredes rettigheder

    For at have kontrol over dine Personoplysninger har du følgende rettigheder:

    (a) at få adgang til, gennemgå, opdatere, rette dine Personoplysninger;

    (b) at slette dine Personoplysninger;

    (c) at gøre indsigelse mod eller begrænse brugen af dine Personoplysninger;

    (d) at indgive en klage til tilsynsmyndigheden; og

    (e) at anmode om berigtigelse af dine Personoplysninger, hvis disse oplysninger er unøjagtige eller ufuldstændige

    (f) andre rettigheder, der er fastsat i loven.

    For at udøve en af de tilgængelige rettigheder til beskyttelse af dit privatliv bedes du sende en anmodning til info@casinohex.dk.

    Vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før vi besvarer sådanne anmodninger. Bemærk, at vi muligvis ikke kan levere webstedets service uden nogle nødvendige data.

    10. Børns privatliv

    Intet af hjemmesidens markedsføringsindhold, produkter, tjenester eller kampagner er egnet til eller rettet mod børn og besøgende under 18 år. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn har givet os personlige oplysninger, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personoplysninger fra børn uden at have verificeret forældrenes samtykke, træffer vi foranstaltninger til at fjerne disse oplysninger fra vores databaser.

    11. Brug af cookies

    En cookie er et stykke data, der indeholder oplysninger om din adgang til hjemmesiden. Vi kan bruge cookies til forskellige formål, såsom at give dig mulighed for effektivt at navigere mellem sider, automatisk aktivere visse funktioner og huske dine hjemmesiden præferencer. Cookies gør interaktionen mellem dig og webstedet hurtigere og nemmere. Du kan finde flere oplysninger om cookies på: www.allaboutcookies.org

    Indlejret script er programmeringskode, der er designet til at indsamle oplysninger om din interaktion med webstedet, f.eks. de links, du klikker på. Koden downloades midlertidigt til din enhed fra vores server eller en tredjepartstjenesteudbyder, er kun aktiv, mens du er forbundet med webstedet, og deaktiveres eller slettes derefter. Derudover bruger vi cookies og lignende teknologier til at analysere tendenser, spore brugernes bevægelser på hjemmesiden, indsamle demografiske oplysninger om vores brugerbase og indsamle generelle oplysninger om dit besøg på hjemmesiden. Websitet anvender nogle få forskellige typer cookies:

  • Sessionscookies – disse lagres midlertidigt under en browsing-session for at muliggøre regelmæssig brug af systemet. Når browseren er lukket, slettes de fra din enhed;
  • Permanente cookies – disse cookies bruges, når vi har brug for at vide, hvem du er, for at kunne gentage besøg. De læses kun af hjemmesiden, gemmes på din computer i et bestemt tidsrum og slettes ikke, når browseren lukkes;
  • Tredjepartscookies – disse sættes af andre websteder, f.eks. tredjepartsanalysetjenester, som overvåger og analyserer din navigation på og interaktion med webstedet.
  • Du aktiverer at acceptere eller afvise cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Du kan til enhver tid nemt trække dit samtykke til placeringen af cookies tilbage.

    Ved at deaktivere cookies kan du blive forhindret i at få adgang til visse funktioner på webstedet, eller visse indhold eller funktioner kan ikke være tilgængelige.

    12. Ændringer af privatlivspolitikken

    Vi kan revidere denne privatlivspolitik fra tid til anden. Vi forbeholder os ret til at opdatere eller ændre denne privatlivspolitik eller andre politikker eller procedurer til enhver tid med eller uden forudgående varsel. Vi vil dog ikke bruge dine personlige oplysninger på nogen måde, der væsentligt afviger fra den måde, der er beskrevet i denne politik, uden at give dig mulighed for at udelukke en sådan brug. Vi vil offentliggøre revideret fortrolighedspolitik på webstedet for at give brugerne mulighed for at se, hvilke typer oplysninger vi indsamler, hvordan de bruges, og under hvilke omstændigheder de kan videregives. Du accepterer at genlæse politikken fra tid til anden for at holde dig opdateret. Din videre brug af Hjemmesiden skal ses som dit samtykke til eventuelle ændringer og betingelser i vores Politik. Hvis du ikke accepterer disse betingelser, bør du ikke bruge webstedet.

    Kontaktpersoner

    Hvis du har spørgsmål, kommentarer og anmodninger vedrørende denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os på info@casinohex.dk.

    Vis mere